I HJERTE AV TOSCANA: Chianti befinner seg i hjertet av vakre Toscana og har lang tradisjon for produksjon av vin. Foto: AGNETE BRUN
I HJERTE AV TOSCANA: Chianti befinner seg i hjertet av vakre Toscana og har lang tradisjon for produksjon av vin. Foto: AGNETE BRUNVis mer

Her er vinene som gir deg smaken av Toscana

Bli bedre kjent med Chianti.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Chianti er et vinområde som er godt kjent for de fleste nordmenn.

Fra de enkleste variantene i 80-tallets bastkledde fiasciflasker til dagens seriøse topputgaver, er dette et vinområde med masse å by på.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn