Her er vinene som gjør julemiddagen perfekt

Se hva du skal drikke til ribbe, pinnekjøtt og torsk.

JULEDRIKKE: Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til, skriver Dagbladets vinekspert. Foto: TOMMY ARNESEN
JULEDRIKKE: Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til, skriver Dagbladets vinekspert. Foto: TOMMY ARNESEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

(Dagbladet Endelig fredag): Julematen er en av våre sterkeste tradisjoner og hver landsdel har sine egne favoritter. Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til.

Øl og akevitt er en del av tradisjonen og for mange fortsatt et førstevalg. Dette er også en god løsning ettersom maten generelt inneholder mye smak, fett og salt.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer