JULEDRIKKE: Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til, skriver Dagbladets vinekspert. Foto: TOMMY ARNESEN
JULEDRIKKE: Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til, skriver Dagbladets vinekspert. Foto: TOMMY ARNESENVis mer

Her er vinene som gjør julemiddagen perfekt

Se hva du skal drikke til ribbe, pinnekjøtt og torsk.

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

(Dagbladet Endelig fredag): Julematen er en av våre sterkeste tradisjoner og hver landsdel har sine egne favoritter. Enten det er svineribbe, pinnekjøtt, torsk, lutefisk, eller kalkun som fortæres, er det alltid behov for passende drikke til.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn