Jordan

Her får du en «dødsbra» badeferie med gratis gjørmespa på kjøpet

Du kan flyte i Dødehavet og dyrke dykking og strandliv i Aqaba. Og glem for all del ikke et helsebringende gjørmebad. Jordan er perfekt for en solfylt badeferie!

NATURLIG SPA: Gjørmen fra Dødehavet gjør underverker for kropp og sjel - og etterlater huden silkemyk. Foto: Ida Anett Danielsen / Magasinet Reiselyst
NATURLIG SPA: Gjørmen fra Dødehavet gjør underverker for kropp og sjel - og etterlater huden silkemyk. Foto: Ida Anett Danielsen / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tåa stikkes forsiktig ut i vannet. Det er svalt og deilig, og det tar ikke lang tid før resten av kroppen er uti. Et tappert forsøk på å svømme i Dødehavet ender i en runde der man dupper som en badeand. Vannet er så salt at du kan kjenne saltsmaken i munnen i flere dager etterpå. Men du verden, så herlig det er å flyte rundt!

For kropp og sjel

Vi har funnet veien til nordvestsiden av Jordan – og et av landets største se- verdigheter. Dødehavet, som deles mellom Jordan, Vestbredden og Israel er jordas laveste punkt hele 423 meter under havet, og har så høyt saltinnhold at ingenting kan leve her, derav navnet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer