Jordan

Her får du en «dødsbra» badeferie med gratis gjørmespa på kjøpet

Du kan flyte i Dødehavet og dyrke dykking og strandliv i Aqaba. Og glem for all del ikke et helsebringende gjørmebad. Jordan er perfekt for en solfylt badeferie!

NATURLIG SPA: Gjørmen fra Dødehavet gjør underverker for kropp og sjel - og etterlater huden silkemyk. Foto: Ida Anett Danielsen / Magasinet Reiselyst
NATURLIG SPA: Gjørmen fra Dødehavet gjør underverker for kropp og sjel - og etterlater huden silkemyk. Foto: Ida Anett Danielsen / Magasinet Reiselyst Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tåa stikkes forsiktig ut i vannet. Det er svalt og deilig, og det tar ikke lang tid før resten av kroppen er uti. Et tappert forsøk på å svømme i Dødehavet ender i en runde der man dupper som en badeand. Vannet er så salt at du kan kjenne saltsmaken i munnen i flere dager etterpå. Men du verden, så herlig det er å flyte rundt!

For kropp og sjel

Vi har funnet veien til nordvestsiden av Jordan – og et av landets største se- verdigheter. Dødehavet, som deles mellom Jordan, Vestbredden og Israel er jordas laveste punkt hele 423 meter under havet, og har så høyt saltinnhold at ingenting kan leve her, derav navnet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer