STERK VIND: På grunn av stormen Ali som inntok deler av Storbritannia, måtte dette Air France-flyet avbryte like før landing på Birmingham-flyplassen i England. Hendelsen skjedde 19. september. Video: CNN Vis mer Vis mer

Luftfart

Her får piloten nok - har du flyskrekk, bør du ikke se denne videoen

Avbrøt landingen i stormen i siste øyeblikk.

Det har blåst kraftig mange steder i Europa i det siste. Ikke minst i Birmingham i England. Det fikk ikke minst passasjerene - og besetningen på et Airbus A319-fly fra Air France erfare her om dagen.

I vindkast opp til 70 meter i sekundet kom maskinen inn for landing, men bare noen meter over bakken fikk vinden skikkelig tak, og flyet begynte å danse fra side til side så kraftig at det må ha vært alt annet enn behagelig for dem om bord.

Dro i stikka

Også kapteinen mente etter hvert at nok var nok, og bare sekunder før flyet berørte bakken, halvveis sidelengs, dro han i stikka og fikk doningen opp i lufta igjen, skriver metdaan.com.

Som alltid, var det flyspottere - personer som filmer og fotograferer fly under avgang og landing - til stede, og fotografen Jeremy Jones fanget dette landingsforsøket på filmen du ser over.

Landet trygt

Piloten får ros for handlingen sin, også av sin egen arbeidsgiver. Air France sier i en pressemelding at piloten helt korrekt avbrøt landingen for ikke å sette passasjerene i fare.

- Air France forstår og beklager alle ubehageligheter denne hendelsen kan ha medført, skriver de.

Flyet landet trygt - på samme flyplass - på det andre forsøket, 15 minutter seinere.