Her finner du treninga som passer for deg

Ekspertenes beste tips for å komme i gang.

EFFEKTIVT: Stian Gundersen (41) trente aldri styrke før han valgte å bli PT-kunde for tre år siden. - Jeg er ganske stiv og har noen skjevheter i kroppen, og jeg tror styrketreninga hjelper, sier han. Personlig trener Stefan Oud tar ham ukentlig gjennom et program som trener bryst, rygg og bein. Her instuerer han en «Archer push-up». Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
EFFEKTIVT: Stian Gundersen (41) trente aldri styrke før han valgte å bli PT-kunde for tre år siden. - Jeg er ganske stiv og har noen skjevheter i kroppen, og jeg tror styrketreninga hjelper, sier han. Personlig trener Stefan Oud tar ham ukentlig gjennom et program som trener bryst, rygg og bein. Her instuerer han en «Archer push-up». Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For åttende gang har American College of Sports Medicine (ACSM) kartlagt treningstrendene i året vi har foran oss i en stor undersøkelse av over 3800 personer med kompetanse på feltet.

- Hensikten med denne undersøkelsen, er å bekrefte eller avkrefte trender som kommer og har vært, og si noe om det nye året, sier førsteamanuensis Lene Annette Hagen Haakstad ved Seksjon for idrettsmedisinske fag på Norges idrettshøgskole (NIH).

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer