Her foretrekkes intelligens fremfor utseende

Hvem ville du reist på ferie med?

TETT LØP: Cheryl Cole er britenes ultimate reisepartner, men Stephen Fry er det mest populære reisefølge blant unge menn. Foto: STELLA PICTURES
TETT LØP: Cheryl Cole er britenes ultimate reisepartner, men Stephen Fry er det mest populære reisefølge blant unge menn. Foto: STELLA PICTURESVis mer

(Dagbladet): Unge britiske menn velger intelligens fremfor skjønnhet når de skal velge reisepartner.

I hvert fall om de får velge fritt blant hvilken kjendis de kan dra på ferie med, skriver Daily Mail.

Overraskende Det er reisenettstedet Gogobot som har utført en undersøkelse blant 1000 britiske medlemmer i alle aldre. 

Både menn og kvinner deltok i spørreundersøkelsen og resultatet for ønsket reisepartner for menn under 25 år, er ganske så overraskende.

Ikke uventet viste undersøkelsen at det er en hel del som gjerne skulle hatt med seg den vakre pop-baben Cheryl Cole på ferie, men ikke mange nok.

Cole havnet på en andreplass - bak skuespiller, forfatter og smarting Stephen Fry.

God samtalepartner Fry er programleder for det populære spørreprogrammet «QI» (Quite Interesting), som har gitt ham en status som en veltalende og kunnskapsrik mann.

ETTERTRAKTET: David Beckham er et populært reisefølge blant begge kjønn. Foto: STELLA PICTURES
ETTERTRAKTET: David Beckham er et populært reisefølge blant begge kjønn. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Gogobot spekulerer i om britiske menn heller verdsetter en god samtalepartner fremfor et pent ansikt og mener resultatet viser hvor ulik smak mennesker har. 

Stephen Fry viser seg å være populær blant begge kjønn, og landet på en andreplass som ønsket reisefølge for kvinner over 25 år.

Simon Cowell over Pitt Hollywoodstjernen Johnny Depp fikk førsteplassen, mens fotballstjerne David Beckham ble nummer tre på lista for voksne kvinner.

Det kan virke som om britiske kvinner heller ikke er så altfor opptatt av utseende. De stemte frem tidligere Idol-dommer Simon Cowell til en fjerdeplass, foran Brad Pitt.

Men Cheryl Cole tok likevel førsteplassen for både menn og kvinner i alle aldre. Fry havnet der på en solid andreplass, mens Beckham kapret tredjeplassen og Depp havnet på plass nummer fire.

Solferie vs. gambling I Gogobots undersøkelse ble det også stilt spørsmål om hvor man helst ville reist på ferie med en kjendis, og her var kjønnsforskjellen stor.

For mens kvinnene helst ville dratt til en solstrand på Hawaii, ville mennene reist til Las Vegas for å feste og gamble.

Hvilken kjendis ville du valgt å ha med på reise?