Her gjør du interiørkuppene

Her kan du finne kule ting til under 400 kroner

STOL PÅ SOKKEN: Sokker til stoler for bare 120 kroner. FOTO: Produsenten
STOL PÅ SOKKEN: Sokker til stoler for bare 120 kroner. FOTO: ProdusentenVis mer

Mange sverger til nettshopping, og velger å gjøre unna handlingen fra sin egen stue. Gode varp er alltid interessant, enten du handler i butikk eller på nett.

Men hvor er de gode kjøpene på nettet? Her er et lite knippe med kupp til under 400 kroner.

Yndige lamper Rimelig belysning er ikke alltid så lett å finne, men leter du litt på nettet kan du ramle over noen gode tilbud. På ellos.no kan du finne kule lamper til kule priser.

På ellos.no har de også mye annet til hjemmet, og deres sortiment strekker seg fra møbeltrekk til kjøkkenredskaper. Og er du en av de som liker Zara Home, men ikke vet hvor man får kjøpt det i Norge, så fører de det faktisk der.

Og rett som det er har de gode tilbud og reduserte priser på ulike produkter.

Fargerike forheng Interiøravdelingen til Hennes og Mauritz har vært oppe og gått på nett en stund nå, og flere har sikkert funnet mange rimelige godbiter der. Etter en smugtitt på vårens nyheter kan man se at temaet omhandler en urban hage, med naturmaterialer, tøffe trykk og fargerike blomster.

TØFF BELYSNING: Lekker lampe fra Ellos til kun kroner 299. FOTO: Produsent
TØFF BELYSNING: Lekker lampe fra Ellos til kun kroner 299. FOTO: Produsent Vis mer

Et av produktene de satser på er dusjforheng, i alle farger og varianter.

Hvem har sagt at dusjforheng trenger å være kjedelig? Det er de i hvert fall ikke hos H&M Home. Her får du mange mye morsomt til under 200 kroner.

Billigere borddekking En storhandel av glass, bestikk og serviser kan fort tømme lommeboken hvis du velger de dyrere merkene. På Glass & Interiør får du kjøpt kjente merker som Littala, Rosendahl, Menu, Alessi og Wedgewood til nedsatte priser.

Nesten alle produktene har rabatter så her kan man gjøre et skikkelig kupp. Godt utvalg til gode priser.

Unikt og humoristisk Liker du særegne og spesielle produkter med personlighet og humor, slik som sokkene på bildet over? Da bør du kikke innom nettstedet Sleek Identity. Det er en moderne nettbutikk som tilbyr en unik kolleksjon av artige og originale designprodukter laget av unge og fremadstormende europeiske designere.

Produktene kommer direkte fra designerne selv, eller fra små produsenter, noe som gir det en unik og personlig følelse.

Eieren av Sleek Identity søker stadig etter originale og intelligente produkter med et snev av humor.

DUSJFORHENG: Tøffe og trendy dusjforheng til under 400 kroner fra H&M Home. FOTO: Produsenten
DUSJFORHENG: Tøffe og trendy dusjforheng til under 400 kroner fra H&M Home. FOTO: Produsenten Vis mer

For å gi det et hele et personlig touch, ønsker de også å informere kjøperen om designprosessen til produktene de kjøper.

Gi veggen ordet Både tapeter og wallstickers har vært populært lenge her til lands. Og den siste tiden har særlig bruken av ord og uttrykk på veggene blomstret frem. Det finnes mange butikker som selger wallstickers og veggord, men skal man trekke frem en med et bredt utvalg til gode priser er det Happylines.

Her får du mange ulike design, og ønsker du selv å leke deg med ord og farger, tilbyr de muligheten til å lage din egen wallsticker.

Grafisk dekor Et annet populært og grafisk virkemiddel i interiøret er bokstaver. De kommer i ulike materialer og i mange størrelser til forskjellige priser.

En nettbutikk som har et godt utvalg av bokstaver og til rimelige priser er Lobelia.

Les også:

Her får du kjøpt den industrielle stilen på nett

RIMELIGERE DESIGN: På glassoginterior.no får du mange kjente merkevarer til nedsatt pris. Disse skålene fra Menu koster fra 231 kr. FOTO: Produsenten
RIMELIGERE DESIGN: På glassoginterior.no får du mange kjente merkevarer til nedsatt pris. Disse skålene fra Menu koster fra 231 kr. FOTO: Produsenten Vis mer

Nettbutikker med landlig interiør

Her shopper du moderne interiør

Tipsene som holder deg varm i vinter

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

ROMANTISK: Zara Home har mange lekre puter i ulike mønster og farger til under 400 kroner. Denne koster 259 FOTO: Produsenten
ROMANTISK: Zara Home har mange lekre puter i ulike mønster og farger til under 400 kroner. Denne koster 259 FOTO: Produsenten Vis mer
BOKSTAVER: Disse bokstavene fra Lobelia koster 199 og er i støpejern med en rusten patina. FOTO: Produsenten
BOKSTAVER: Disse bokstavene fra Lobelia koster 199 og er i støpejern med en rusten patina. FOTO: Produsenten Vis mer