Du leser nå Dagbladet Pluss

Mye for pengene i utlandet:

Her har du råd til ferieboligen

Ikke råd til hytte, men lyst på feriebolig i utlandet? Slik kan du realisere drømmen.

MANGE NORDMENN ØNSKER SEG HIT: - Mange tror det er mye dyrere å skaffe seg en feriebolig i utlandet enn det er. Men stadig flere får også øynene opp for at det er mulig for mange, sier Sverre Balteskard i Feriebolig Utland. Det er få steder i Spania flere nordmenn har kjøpt feriebolig enn her i Torrevieja. Foto: Scanpix/Shutterstock
MANGE NORDMENN ØNSKER SEG HIT: - Mange tror det er mye dyrere å skaffe seg en feriebolig i utlandet enn det er. Men stadig flere får også øynene opp for at det er mulig for mange, sier Sverre Balteskard i Feriebolig Utland. Det er få steder i Spania flere nordmenn har kjøpt feriebolig enn her i Torrevieja. Foto: Scanpix/ShutterstockVis mer

Varme, solfylte dager, bading og baguetter under armen. Mange drømmer om en tilværelse med feriebolig i utlandet, og ifølge ekspertene er dette en oppnåelig drøm for de fleste.

- Mange innser at sommerhyttene de fleste drømmer om ved sjøen, er så kostbare at de i mindre grad får oppfylt ønsket sitt. Derfor ser mange til utlandet, sier Bjørn Erik Øye i Progosesenteret.

Før den varme sommeren i fjor var det flere som så etter feriebolig i utlandet enn i Norge. Rundt 70 000 nordmenn oppgir at de ønsker seg utenlandsbolig, og hele 160 000 husholdninger eier eller har tilgang til boliger i utlandet.

- Mange tror det er mye dyrere å skaffe seg feriebolig i utlandet enn det er. Men stadig flere får også øynene opp for at det er mulig for mange, sier Sverre Balteskard, daglig leder i Feriebolig Utland.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.