To uker til påskeferien:

Her kan barna oppleve påskemoro i fjellet

Og slik får du barna dine til å bli glade i å gå på ski

Best i vest: Det er klart for ny påskeferie på Alexander Grieghytten i Bergsdalen i Hordaland. Foto: André Marton Pedersen/Turistforeningen
Best i vest: Det er klart for ny påskeferie på Alexander Grieghytten i Bergsdalen i Hordaland. Foto: André Marton Pedersen/Turistforeningen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hva gjør du dersom barna dine ikke liker å gå på ski? Og hva kan du finne på i påskeferien dersom dere vil ut på tur, men du mangler erfaringen til å dra på familieferie i fjellet? Her er noen gode tips.

Fjellpåske i sikte

- SMulighetene er mange for de som vil ta med seg barna til fjells i påsken. Flere av de betjente hyttene tilbyr aktivitetsledere som tar med barna på morsomme aktiviteter både ute og inne, forteller kommunikasjonsrådgiver Margrethe Assev i Den Norske Turistforening. Ved flere av DNT-hyttene rundt om i landet er aktivitetsledere på plass i påska.

Her kan voksne enten være med på leken sammen med barna, eller de voksne får noen timer «fri» slik at de kan ta en voksentur ut på ski samtidig som de er trygge på at barna har det kjekt og trygt sammen med andre barn og voksne.

Barnas tursirkus

- De betjente hyttene Sota Sæter i Breheimen og Bjørnhollia i Rondane får besøk av det såkalt «Turboteamet» i påsken. Team Turbo, oppkalt etter DNTs maskot, inviterer til skilek, snøhulegraving, aking, bålmat og annen moro i nærheten av hyttene.De voksne kan bli med på aktivitetene eller gå turer alene eller sammen med andre voksne i området rundt hytta. Alle barna må ha med seg en voksen på aktivitetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer