Her kan du drikke cocktails med Justin Timberlake

Bo på samme hotell som stjernene.

(Dagbladet): Drømmer du om å spise frokost med Justin Timberlake, slikke sol med Leonardo DiCaprio eller stå på ski med Kate Hudson?

Enten du søker by eller strandferie, finnes det flere steder der det er større sjanse for å treffe på kjendisene.

Som en stjerne Booking-nettstedet Hotels.com har nå laget en toppliste over eksklusive kjendishoteller.

Og hvis du ønsker å henge med de rike og berømte, trenger det faktisk ikke å koste en formue.

- Hvis du vil føle deg som en stjerne, kan du sjekke inn på samme hotell som kjendisene uten at det behøver å koste skjorta, sier PR-sjef hos Hotels.com, Yvonne Bonanati i en pressemelding.

Lekegrind for kjendiser Vil du kombinere storbyferie med kjendisjakt, er Los Angeles en selvfølge.

POPULÆRT: Chateau Marmont har siden åpningen i 1927 vært populært blant kjentfolk som Elizabeth Taylor og Justin Timberlake. Foto: STELLA PICTURES
CHATEAU MARMONT: Hotellet på Sunset Boulevard blir ofte brukt til kjendisfester og musikkvideoinnspilling. Foto: SACH/STELLA PICTURES
TRENDY: På Hollywood Roosevelt finner du en av de hippeste nattklubbene, Teddy's. Foto: STELLA PICTURES
NEW YORK: Soho Grand Hotel ligger i et av Manhattans mest kjente nabolag. Her kan du støte på kjendiser som Heidi Klum og Sarah Jessica Parker. Foto: HOTELS.COM
UTSIKT: Soho Grand Hotel gir deg utsikt over Manhattan. Foto: HOTELS.COM
LONDON: På The Metropolitan Hotel kan du støte på Madonna eller Johnny Depp. Foto: HOTELS.COM
MODERNE: The Metropolitan ligger rett ved berømte Hyde Park. Foto: HOTELS.COM
LUKSUS: Kjendiser som Leonardo DiCaprio og Jessica Alba lar seg friste av dette luksushotellet i Mexico. : Foto: LANDER2006/CREATIVE COMMONS
EKSKLUSIV: Geejam på Jamaica tiltrekker kjendiser som Sharon Stone og Gwen Stefani. Foto: HOTELS.COM
THE LITTLE NELL: Dette hotellet i Aspen er kjent for å være lekeplass for de berømte og rike. Foto: HOTELS.COM
LEGENDARISK: Her kan du blant annet treffe på Jack Nicholson i skibakkene. Foto: HOTELS.COM

Få byer kan vel skilte med så mange kjendiser som denne.

I Los Angeles finner du blant annet legendariske Chateau Marmont på Sunset Boulevard. Siden åpningen i 1927 har dette hotellet vært en lekegrind for alle byens stjerner, og historiene er mange.

Stjernecocktails Det var her Jean Harlow startet sin affære med Clark Cable, og det var her skuespiller John Belushi døde av en overdose.

Legender som F. Scott Fitzgerald, Elizabeth Taylor og Jim Morrison har skrevet seg inn i gjesteboken, mens nåtidens kjendiser som Justin Timberlake, Jessica Biel, Kirsten Dunst og Marilyn Manson har blitt observert i cocktailbaren Bar Marmont.

Hotellnettstedet har listet opp flere alternativer i luksusklassen for hotellovernattinger, og prisen er ikke så fryktelig avskrekkende.

Hollywood Roosevelt - Mange vil bli overrasket over det forholdsvis lave prisnivået på flere av disse hotellene. Når man kan få en natt på eksklusive Hollywood Roosevelt i Los Angeles for 1730 kroner er ikke luksustilværelsen så langt unna, sier Bonanati.

LEGENDARISK: På Chateau Marmont i Los Angeles har det skjedd litt av hvert bak hotellets fasade gjennom årene. Foto: STELLA PICTURES
LEGENDARISK: På Chateau Marmont i Los Angeles har det skjedd litt av hvert bak hotellets fasade gjennom årene. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Og det er i hotellets hovedlobby du finner en av byens hippeste nattklubber, Teddy's. Her kan du treffe på celebre stamgjester som Paris Hilton, Matthew McConaughey og Bruce Willis.

New York I New York kan man støte på kjendiser overalt, og her anbefaler Hotels.com Soho Grand Hotel som ligger i et av Manhattans mest pulserende og ikoniske nabolag.

Her risikerer du å støte på Lindsay Lohan, Heidi Klum, Kevin Spacey eller Sarah Jessica Parker i heisen.

Stjernejakt i London Vil du på kjendisjakt London er det The Metropolitan Hotel som gjelder - et moderne og elegant hotell med en fantastisk utsikt over Hyde Park og byen. En overnatting på det eksklusive hotellet koster 2500 kroner natten.

Blant Metropolitans gjester er kjendiser som Madonna, Johnny Depp, Jude Law, Tom Hanks og Cameron Diaz.

Vil du ikke sjekke inn på hotellet kan du likevel finne kjendisene på den populære restauranten Nobu i samme bygning.

Celebert selskap Hvis du heller ønsker sol-og strandferie, har hotellnettstedet funnet steder der det er stor sjanse for celebert selskap.

STJERNEPAR: Drar du til Chateau Marmont i L.A kan du plutselig befinne deg i selskap med Justin Timberlake og Jessica Biel. Foto: NANCY KASZERMAN/STELLA PICTURES
STJERNEPAR: Drar du til Chateau Marmont i L.A kan du plutselig befinne deg i selskap med Justin Timberlake og Jessica Biel. Foto: NANCY KASZERMAN/STELLA PICTURES Vis mer

Det trendy hotellet Geejam på Jamaica trekker kjendiser som Sharon Stone, Grace Jones, Gwen Stefani og Björk.

Foruten beliggenheten ved havet, kan hotellet skilte med egen privat strand hvor gjestene kan senke skuldrene skjermet for paparazzi-linsene.

Luksus Las Ventanas al Paraiso ved San Jose del Cabo i Mexico er en moderne luksusresort som ligger ved havet mellom klippene av Cabos San Lucas og San Jose Del Cabo.

Hotellet har hatt besøk av Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Jessica Alba, Jennifer Aniston og Charlize Theron.

Her er derimot prisklassen en helt annen, og en overnatting på disse luksusresortene vil i følge Hotels.com koste deg mellom 4000 kroner og 5000 kroner per natt.

Fjelltur Det beste kjendisalternativet for deg som liker ferie på fjellet er stjernehotellet The Little Nell i Aspen, Colorado.

FJELLTUR: The Little Nell i Aspen er kjent for å være en glamorøs lekeplass for folk med penger. Foto: HOTELS.COM
FJELLTUR: The Little Nell i Aspen er kjent for å være en glamorøs lekeplass for folk med penger. Foto: HOTELS.COM Vis mer

Hotellet er internasjonalt kjent som en glamorøs lekeplass for de berømte og rike.

Blant gjestene som har vært på besøk er Jack Nicholson og Mariah Carey. Det er også muligheter for å se Kate Hudson eller Victoria Beckham i skibakken.

LUKSUS: Leonardo DiCaprio tar gjerne en ferie på et luksuriøst hotell i Mexico. Foto: LIONEL HAHN/STELLA PICTURES
LUKSUS: Leonardo DiCaprio tar gjerne en ferie på et luksuriøst hotell i Mexico. Foto: LIONEL HAHN/STELLA PICTURES Vis mer
POPULÆRT: Hollywood Roosevelt Hotel er veldig populært blant filmbyens yngre garde. Foto: STELLA PICTURES
POPULÆRT: Hollywood Roosevelt Hotel er veldig populært blant filmbyens yngre garde. Foto: STELLA PICTURES Vis mer