Her kan du kjøpe Liv Tylers kjole

Bruktbutikken It's a Wrap i Los Angeles.

BRUKTHANDEL: Plutselig kan en av kjolene til Ugly Betty (America Ferrera) havne på billigrekka i vintagebutikken It's a Wrap, til salgs for en dollar. Foto: Daniel Betty/ABC Studios
BRUKTHANDEL: Plutselig kan en av kjolene til Ugly Betty (America Ferrera) havne på billigrekka i vintagebutikken It's a Wrap, til salgs for en dollar. Foto: Daniel Betty/ABC Studios Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sju tips til USA-ferie.• Flere storbyopplevelser se nederst.

(Dagbladet Søndag): Akkurat som enkelte film og tv-scener klistrer seg til hjernebarken, gjør noen klær skuespillerne hadde på seg også nettopp det.

Hvem husker ikke hvordan Pamela Andersons badedrakt fra Baywatch så ut?

Men hvor er den blitt av? Jo, den henger i en glassramme. På veggen hos den unike bruktbutikken «It´s A Wrap» i Los Angeles.

Den er fortsatt signalrød, likevel litt slapp i kantene. Den henger der med sin sjenerøse skjæring, og med en lysebrun sandkornflekk på høyre puppområde.

Den blir ikke solgt.

Den kunne blitt det, sikkert for hundretusenvis av kroner hvis man fant riktig kjøper. Men her henger den som et eksempel på hvilket gull du kan bli eier av om du bare leter godt nok mellom stativene under taket - og kan din underholdningshistorie.

- Dette er den eneste plassen i hele verden hvor du kan kjøpe kjoler, hatter, dresser, kåper, smykker og bh-er som superstjerner faktisk har brukt i filmer og serier. Men det er oftere jeg hører «Oh my God, en Armani-dress for 50 dollar!», istedenfor «Tenk at Tom Hanks har brukt denne!», sier butikkeier og datter av grunnleggeren, Tiara Nappy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer