Her kan du tilbringe hele ferien uten en tråd på kroppen

Ti steder for deg som bare reiser med håndbagasje.

KASTER KLÆRNE: På Gästehaus Lührmann Hotell i Østerrike kommer naturister som ønsker fred og ro. Fra hagen har du utsikt mot de høyeste fjelltoppene i Dachstein. Foto: TRIVAGO
KASTER KLÆRNE: På Gästehaus Lührmann Hotell i Østerrike kommer naturister som ønsker fred og ro. Fra hagen har du utsikt mot de høyeste fjelltoppene i Dachstein. Foto: TRIVAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet) Det kan være en god følelse å stupe uti uten badetøy, men de fleste synes kanskje det holder å gjøre det uten tilskuere.

Skulle du være av typen som foretrekker ikke bare badet, men hele ferien uten klær, finnes det godt med hoteller der ingen stirrer selv om du vandrer rundt uten en tråd.

Om drømmen er nakensnorkling i Karibia, toppløs soling på himmelseng i Frankrike eller nakenbryllup på stranda står det en rekke hoteller klare til å oppfylle ønskene.

Uten skille I Norge må du se langt etter naturisthoteller, men det finnes tre naturistsentra og et naturistforbund som i år feirer 50 års jubileum.

Det eksisterer også en skandinavisk naturistportal for deg som allerede nå har begynt å tenke på hvor du vil kaste klærne neste sommer.

Listen nedenfor omfatter ti hoteller som har spesialisert seg på naturister, de fleste av dem langs Middelhavet og i Karibia. Oversikten er laget av hotellsammenlikneren Trivago.no.

Noen av hotellene har bed & breakfast standard, andre byr på femstjerners luksus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer