Her ser du Windows 9 i aksjon

Nye bilder og videoer lekket.

TILBAKE: Mange har ergret seg over at startmenyen mangler i Windows 8. I neste versjon gjør den comeback. Foto: WINFUTURE.DE
TILBAKE: Mange har ergret seg over at startmenyen mangler i Windows 8. I neste versjon gjør den comeback. Foto: WINFUTURE.DE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det har ikke akkurat manglet på snikbilder og lekkasjer når det gjelder Windows 9, som etter alt å dømme skal avdukes 30. september.

Godt bilde Allerede nå er det imidlertid mulig å skaffe seg et godt bilde av hvordan den nye versjonen av Windows (med kodenavn «Threshold») blir.

Den tyske nettsiden Winfuture.de har nemlig fått tilgang på ferske bilder og videoer som viser det nye operativsystemet fra Microsoft i detalj. Det dreier seg om en såkalt «pre-preview build», altså en «før-prøveversjon».

Dermed er det ikke sikkert at den ferdige versjonen, som ifølge ryktene skal være klar først i april 2015, blir lik den du ser her.

Les også: Samle alle Windows-innstillingene på ett sted

Ny startmeny Det mest oppsiktsvekkende er kanskje den nye startmenyen, som til manges irritasjon har vært fraværende i Windows 8 og 8.1.

I en oppdatering som kommer til 8.1 blir den riktignok innført igjen, men dette blir trolig bare en forsmak på det som blir gjennomført helt i Windows 9.

Flere skrivebord og varslingssenter Ellers er det nytt at Windows 9 får mulighet for flere skrivebord. Dermed kan du ha ulike programmer åpne på ulike skrivebord og veksle mellom dem. Microsoft ser også ut til å innføre et globalt varslingssystem som ligner det man har i OS X, iOS og Android.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer