Her skal de ta BMW

Det er lett å se ...

SKAL TA BMW X6: Mercedes kunne ikke lenger sitte og se på at BMW fikk alle SUV-kupé-kundene. Derfor nye GLE Coupé, som har temmelig nøyaktig samme profil som X6. BMWs modell kom i helt ny utførelse tidligere i år. Foto: DAIMLER
SKAL TA BMW X6: Mercedes kunne ikke lenger sitte og se på at BMW fikk alle SUV-kupé-kundene. Derfor nye GLE Coupé, som har temmelig nøyaktig samme profil som X6. BMWs modell kom i helt ny utførelse tidligere i år. Foto: DAIMLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Gode nyheter til alle som lurte på hvordan de skulle komme seg til Hemsedal eller Geilo i vinter uten å måtte henfalle til tidligere brukte og dermed avdankede modeller som Audi Q7, Porsche Cayenne, Range Rover Sport — og ikke minst selve kongen av vulgært (ifølge onde tunger): BMW X6!

Kupésuv for å kontre BMW Mercedes-Benz løser problemet ved å lansere nettopp en direkte konkurrent til BMWs «SUV-kupé». Denne ble jo nylig lansert i annen generasjon og Mercedes hadde forberedt seg: Denne gangen skulle ikke den Bayerske erkerivalen få rå grunnen alene. Så her er Mercedes-Benz GLE Coupé.

De som har fulgt godt med på Dinside, vil ikke bli overrasket når de ser denne bilen. Allerede i april kunne vi vi vise bilder, men den gangen i form av en konseptbil ved navn Concept Coupe SUV.

LES OGSÅ: Selvkjørende Mercedes testet

En svær bil! Siden den gang har Mercedes-Benz-moderkonsernet Daimler besluttet å legge om navngivnings-reglene sine og dermed heter den GLE Coupé. Det er altså en kupé-versjon av en GLE som ikke finnes per i dag — det dreier seg om selvsagt om dagens ML.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer