Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Her tar kvinnen hevn på sikkerhetsvakta ved å beføle henne

Ikke bare de reisende som blir tatt på i sikkerhetssjekken.

(Dagbladet): Kroppsvisiteringen i sikkerhetssjekken på flyplasser rundt om i verden skaper stadig store overskrifter.

Flere reisende føler at de har blitt utsatt for overgrepsliknende behandling av vaktene som med egne hender sørger for at ingen har sneket med seg noe i lommer eller på kroppen.

Men noen ganger går det den andre veien. I videoen over kan du se hvordan flypassasjeren Carol Price tok hevn på Southwest Florida International Airport.

- En måte å klage på Videoen viser ikke hva slags behandling Price ble utsatt for, men plutselig griper hun tak i sikkerhetsvakta som står foran henne.

I det som ser ut som en tafsete bevegelse ser Price ut til å komme borti den kvinnelige sikkerhetsvaktas lår, mage og det som ligger midt i mellom.

- Det var en måte å klage på en ekstremt upassende kroppsvisitering, sier Prices advokat John Mills ifølge WMBF News.

Ifølge Mills hadde en av sikkerhetsvaktene tatt på Price på uanstendig vis, og befølt så vel bryster som kjønnsorganet til den reisende kvinnen.

- Helt uakseptabelt Price er ifølge amerikanske medier en tidligere vakt i TSA (sikkerhetsbyrået med ansvar for reisende). Hun skal ha forklart at sikkerhetsvaktene ikke fulgte reglene, og Mills sier at de to også kan ha kranglet tidligere.

- Hun har åpenbart vært gjennom opplæringa selv, og kjenner også denne kvinnen, sier Mills.

Price kom seg imidlertid aldri med flyet til Cleveland. I stedet ventet en fengselscelle og tiltale.

- Undersøkelsen ble korrekt gjennomført i henhold til våre regler. Vold mot våre vakter som hver dag jobber for å holde de reisende trygge, er helt uakseptabelt, heter det i en uttalelse fra TSA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media