Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Herfra kan du se ut over sju millioner mennesker

Det er litt av et adrenalinkick å komme seg hit.

UTSIKT: Panoramautsikten fra The Sky Terrace på toppen av Peak Tower, er litt av et syn hvis du er heldig og kommer på en tåkefri dag. Foto: MIKE CLARKE/AFP/SCANPIX
UTSIKT: Panoramautsikten fra The Sky Terrace på toppen av Peak Tower, er litt av et syn hvis du er heldig og kommer på en tåkefri dag. Foto: MIKE CLARKE/AFP/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet Reisetipset): The Peak er det høyeste fjellet på Hong Kong Island, og ligger 552 meter over havet.

På 1900-tallet var fjellet en naturlig utkikkspost for innkommende skip. I dag er fjellet den mest populære turistattraksjonen i byen.

Bratt Fra trikkestasjonen bak St. John's building i Garden Road, kan du ta trikken opp de bratte fjellsidene til Victoria Point.

Trikketuren i seg selv kan være litt av et adrenalinkick om du ikke er glad i bratte bakker.

Hit kommer folk fra alle verdens hjørner for å se utsikten over byen som rommer over sju millioner mennesker.

Vakker utsikt Fra trikkestoppet kan du komme deg opp til toppen av det karakteristiske Peak Tower, som ruver 396 meter over havet.

Utkikkspunktet The Sky Terrace med 360 graders utsyn, er verdt de ekstra dollarene for å komme inn.

På en skyfri dag kan du se de gamle ferjene som krysser mellom Hong Kong, Kowloon og de nærliggende øyene og byens enorme «skyline» av skyskrapere.

Kjøpesenter I kjøpesenteret The Peak finner du en haug av kjente kjederestauranter, eller du kan bestille et skikkelig måltid i restauranten The Lookout.

For sikkerhets skyld kan det være lurt å bestille bord i forkant.

Det er også fine jogge- og turmuligheter i området rundt.