- Herlighet, gått glipp av mye nytelse

Sexolog Annie Tønnesen informerer gladelig om nye teknikker til kvinner som ønsker seg mer lyst, lidenskap og nytelse. Etterpå sier mange at de ikke skjønner hvorfor de ikke har utforsket dette før.

NYE IMPULSER: Sexolog Annie Tønnessen sprer kunnskap om alt du kan utforske for å få mer lyst og bedre sex. - Kanskje har de brukt samme teknikk hele livet sitt, og så prøver de nye ting og blir helt sjokkert. «Jeg visste ikke at dette var mulig», sier de. Foto: NTB
NYE IMPULSER: Sexolog Annie Tønnessen sprer kunnskap om alt du kan utforske for å få mer lyst og bedre sex. - Kanskje har de brukt samme teknikk hele livet sitt, og så prøver de nye ting og blir helt sjokkert. «Jeg visste ikke at dette var mulig», sier de. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer