Hjerneslag:

Hilde (49) fikk hjerneslag da hun var 25 år. Nå er hun sprek konsernsjef

Som nybakt mamma ble Hilde rammet av to alvorlige hjerneslag. Få hadde trodd at hun drøyt 20 år seinere skulle bli topptrent toppleder.

AKTIV: Hilde er ute i naturen så ofte hun kan. - Hver gang jeg bestiger et fjell eller krysser en mållinje, er det en enorm seier for meg. Jeg slutter aldri å kjenne på gleden at jeg faktisk er i stand til å få det til. Foto: Ingun A. Mæhlum 
AKTIV: Hilde er ute i naturen så ofte hun kan. - Hver gang jeg bestiger et fjell eller krysser en mållinje, er det en enorm seier for meg. Jeg slutter aldri å kjenne på gleden at jeg faktisk er i stand til å få det til. Foto: Ingun A. Mæhlum  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I dag har vi mandagsklubb. Jeg kan verken strikke, sy eller lage mat - men å gå på tur, det kan jeg. Så en gang i uka møtes en gjeng for å gå på topptur på ski - det er min form for klubb. Da er det jo perfekt med nysnø i fjellet, sier Hilde Anita Sandvoll (49).

At hun om få timer skal kunne spenne på seg skiene, svette seg opp fjellsiden for så å kjøre sikksakk nedover igjen, er slett ingen selvfølge.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer