<strong>AKTIV:</strong> Hilde er ute i naturen så ofte hun kan. - Hver gang jeg bestiger et fjell eller krysser en mållinje, er det en enorm seier for meg. Jeg slutter aldri å kjenne på gleden at jeg faktisk er i stand til å få det til. Foto: Ingun A. Mæhlum&nbsp;
AKTIV: Hilde er ute i naturen så ofte hun kan. - Hver gang jeg bestiger et fjell eller krysser en mållinje, er det en enorm seier for meg. Jeg slutter aldri å kjenne på gleden at jeg faktisk er i stand til å få det til. Foto: Ingun A. Mæhlum  Vis mer

Hjerneslag:

Hilde (49) fikk hjerneslag da hun var 25 år. Nå er hun sprek konsernsjef

Som nybakt mamma ble Hilde rammet av to alvorlige hjerneslag. Få hadde trodd at hun drøyt 20 år seinere skulle bli topptrent toppleder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I dag har vi mandagsklubb. Jeg kan verken strikke, sy eller lage mat - men å gå på tur, det kan jeg. Så en gang i uka møtes en gjeng for å gå på topptur på ski - det er min form for klubb. Da er det jo perfekt med nysnø i fjellet, sier Hilde Anita Sandvoll (49).

At hun om få timer skal kunne spenne på seg skiene, svette seg opp fjellsiden for så å kjøre sikksakk nedover igjen, er slett ingen selvfølge.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer