Hilde ned 30 kilo på fem måneder

Den 3. september 2018 stanset pila på 116 kilo da Hilde Olsen veide seg. Fem måneder senere var hun 30 kilo lettere. Slik spiste hun.

REGELMESSIG TRENING: Aktivitetsnivået er blitt et helt annet, med trening tre ganger i uka og bevisst holdning til bevegelse i hverdagen. Foto: Ellen Jarli
REGELMESSIG TRENING: Aktivitetsnivået er blitt et helt annet, med trening tre ganger i uka og bevisst holdning til bevegelse i hverdagen. Foto: Ellen Jarli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hildes (54) historie om veien til overvekt er både typisk og gjenkjennelig. Hun var alminnelig slank gjennom hele ungdomstiden.

Som hun fleipete minnes: - Det ble sagt at jeg hadde de fineste beina på hele ungdomsskolen.

Som 24-åring ble hun gravid. Hun la på seg mye gjennom svangerskapet og gikk aldri ned igjen. Hun prøvde ulike slankekurer, men gikk fort opp igjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer