Historien: Derfor ventes nye kuppforsøk

Mens hundrevis av demonstranter spaserte rett inn i USAs mest bevoktede bygning, egger presidenten dem videre til kamp. Nå avhenger selve legitimiteten til landet av hva Trump finner på videre, ifølge eksperter.

EGGET TIL KAMP: President Donald Trump egget tilhengerne sine til å ta makta tilbake i forkant av opptøyene i Capitol Hill. Eksperter sier de ser sterke likhetstrekk mellom det som skjer akkurat nå og det som har skjedd i Øst-Europa. Foto: Jack Gruber/ USA Today / Reuters / NTB Scanpix
EGGET TIL KAMP: President Donald Trump egget tilhengerne sine til å ta makta tilbake i forkant av opptøyene i Capitol Hill. Eksperter sier de ser sterke likhetstrekk mellom det som skjer akkurat nå og det som har skjedd i Øst-Europa. Foto: Jack Gruber/ USA Today / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer