Historien om Rolv Eigil kunne ha endt 1. august 1998. Han skulle bare ta en tur med motorsykkelen

Han er både blid og sta. Kanskje er det derfor  Rolv Eigil ser lyst på livet. 

OPTIMIST: - Hele
 tiden har jeg vært opptatt av å gjøre livet mitt mest mulig lystbetont. Jeg tror jeg har lykkes med det, sier Rolv Eigil Nilsen etter at livet hans ble snudd opp ned. Foto: Tor Lindseth og privat
OPTIMIST: - Hele  tiden har jeg vært opptatt av å gjøre livet mitt mest mulig lystbetont. Jeg tror jeg har lykkes med det, sier Rolv Eigil Nilsen etter at livet hans ble snudd opp ned. Foto: Tor Lindseth og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er kjent for å være en lystig kar. Det var jeg før ulykken – og det er jeg fremdeles, sier Rolv Eigil Nilsen (41) fra Vestfossen i Buskerud.

Historien om Rolv Eigil kunne ha endt 1. august 1998. Han skulle bare ta en tur med motorsykkelen til butikken han drev, snaut 20 minutter unna hjemmet sitt.

Rolv Eigil kom aldri fram den dagen. Midtveis under kjøreturen smalt det mellom motorsykkelen og en bil som lå foran ham. Rolv Eigil ble slengt over i motsatt kjørefelt, mens motorsykkelen havnet i grøfta.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer