Hit går verdens mest populære flyrute

Avgang hvert kvarter.

LOVE PARK: Jeju Love Land i Sør-Korea overlater lite til tilfeldighetene. Parken med 140 erotiske statuer er et direkte resultat av unge asiaters behov for seksualopplysning. Øya Jejudo, hvor parken ligger, er et svært populært feriested. Foto: Jeju Love Land
LOVE PARK: Jeju Love Land i Sør-Korea overlater lite til tilfeldighetene. Parken med 140 erotiske statuer er et direkte resultat av unge asiaters behov for seksualopplysning. Øya Jejudo, hvor parken ligger, er et svært populært feriested. Foto: Jeju Love Land Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hørt om den sør-koreanske øya Jejudo?

Kanskje ikke, men den er så attraktiv at utrolig mange mennesker har lyst til å besøke den. Innenriks-flyvningene mellom Seoul og Jejudo - som ligger ute i havet sør for den koreanske halvøya - er verdens mest trafikkerte flystrekning. Ifølge The Telegraph vil 13 millioner passasjerer bli fraktet mellom de to sør-koreanske destinasjonene med fly i år, to millioner mer enn i fjor.

I det hele tatt er asiatene ivrige på å fly. På lista over de ti mest trafikkerte rutene i år, er samtlige - med ett unntak - i Asia.

Populære strekk som London-Paris eller New York-Washington når ikke engang opp på topp ti-lista.

Innenriksflyvningene mellom Tokya og Sapporo i Japan er verdens nest mest trafikkerte rute, og Fukuoka-Tokyo er nummer tre.

Sør-Koreas «Hawaii»

Hva er det så som gjør at så mange vil besøke Jeju - som flyplassen på Jejudo heter - at det går fly dit fra Seoul omtrent hvert kvarter?

At øya kalles Sør-Koreas Hawaii gir en indikasjon. Øya har fantastiske strender, og er generelt et meget vakkert sted med sitt vulkanske landskap og mange underjordiske grotter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer