Hit reiser du superbillig i 2017

Dette er reisemålene for deg som vil ha mye for pengene.

SE ØSTOVER: Det er mange gode reiseopplevelser i vente det kommende året. Ser du mot øst, finner du både billige og spennende muligheter.               Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspector
SE ØSTOVER: Det er mange gode reiseopplevelser i vente det kommende året. Ser du mot øst, finner du både billige og spennende muligheter.               Foto: Odd Roar Lange/Thetravelinspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er snart på tide med gode nyttårsforsett. Og ett av dem som bør inn på lista er: Å reise mer, smart og billigere i 2017.For nå er det er virkelig store prisforskjeller - og reiser du smart, kan du kanskje reise dobbelt så mange ganger som om du velger det første og beste reisemålet.

Se mot øst

- Vi ser at reisemål i Øst-Europa blir mer og mer tilrettelagt for turister, samtidig som prisene for disse reisemålene synker. Å reise til Russland, enten det er St. Petersburg eller Moskva, er mye billigere nå enn for to år siden, sier Annette Vogt, nordisk markedsansvarlig for søkesiden Trivago.Dersom du skal lete etter billige flyreiser bør du alltid sjekke minst to, helst tre ulike nettsider. Sjekk med det flyselskapet du vil reise med, og sammenlign gjerne prisene med de du finner på søkemotorene Google Flight og Hipmunk.

10 tabber som gjør reisen din unødvendig dyr

- Det er alltid litt vanskelig å spå priser for det kommende året. For prisen kan endre seg når det gjelder etterspørselen, sier Annette Vogt.

Her er land som blir billige i 2017

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer