Test av hodelykter

Hodelykt-test: - Vinneren gir mye for pengene

Det er mørkt både morgen og kveld, men med en hodelykt på topplokket kan du trene uansett tid på dagen. Vi har testet de beste av de beste for fysisk aktivitet når mørket senker seg.

Hvilken hodelykt er best? Det har vi brukt flere uker på å finne ut av. Jon Olav Stedje fra Aurland har gått, løpt, jobbet og virkelig fått brynt klokkene i mørket og i forskjellig vær. To av produktene får beste terningkast. Foto: Foto: Benedicte Elisabeth Stedjeo add image caption
Hvilken hodelykt er best? Det har vi brukt flere uker på å finne ut av. Jon Olav Stedje fra Aurland har gått, løpt, jobbet og virkelig fått brynt klokkene i mørket og i forskjellig vær. To av produktene får beste terningkast. Foto: Foto: Benedicte Elisabeth Stedjeo add image caption Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer