Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Holder puppene på plass

Sjekk vår test av sju sports-bh-er.

FRA VENSTRE: Shock Absorber Run, Nike Swift Uback og Casall 1627 High Impact Performance. Foto: Produsentene
FRA VENSTRE: Shock Absorber Run, Nike Swift Uback og Casall 1627 High Impact Performance. Foto: Produsentene Vis mer

Du har kanskje irritert deg over en bh som gnager? Eller blitt sliten av at puppene hopper og danser i løpet av økten?

En god sports-bh skal rett og slett holde puppene på plass. Den skal sitte stramt uten å klemme for mye. Den skal gi støtte uansett hvilken treningsform du holder på med, eller hvor store eller små pupper du har.

Sports-bh hjelper mot stiv nakke For å få fullt utbytte av treningen og ha glede av den, er en sports-bh en nødvendighet - uansett aktivitetsnivå, størrelse, alder og type aktivitet.

Den kan også hjelpe deg med å ha riktig holdning gjennom treningsøktene, slik at du slipper å slite med stiv nakke og vond rygg i bakkant.

Hvilke behov en sports-bh skal dekke, varierer naturlig nok med aktivitetene.

Dersom du løper mye, er det klokt å velge en sports-bh som transporterer fuktighet effektivt og som gir god støtte, i tillegg bør den ha litt bredere skulderstropper og et stramt bånd i underkant slik at den ikke sklir opp under aktivitetene.

Dersom du trener pilates vektlegger du kanskje komforten i større grad.

Kjøp rett sports-bh Veldig mange brenner seg på at de kjøper feil sports-bh. Det kan være lurt å teste flere før du åpner lommeboken. Husk at bh-en skal sitte stramt, men du må også klare å bevege deg og puste naturlig.

HOLDER PUPPENE PÅ PLASS: Sports-BH. Foto: Creative Commons
HOLDER PUPPENE PÅ PLASS: Sports-BH. Foto: Creative Commons Vis mer

Beveg deg gjerne litt når du prøver, hopp litt opp og ned, eller prøv å etterligne de bevegelsene du gjør når du trener. På den måten kan du sjekke om den holder mål for nettopp ditt bruk.

Denne artikkelen er levert av Fit Living.

Les også:
Ti gode pulsklokker
Test av energibarer
Derfor er disse sokkene verdt 250 kroner
Slik trener du deg til større pupper

FRA VENSTRE: Thale B. Husby, Astri Holm og Siri Grude. Foto: Anne Elisabeth Næss
FRA VENSTRE: Thale B. Husby, Astri Holm og Siri Grude. Foto: Anne Elisabeth Næss Vis mer

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

Shock Absorber Run En behagelig bh som sitter svært godt. Karakter: 5/6 Pris: 700 Nike Swift uback Vinner poeng på sin superpraktiske borrelås. Karakter: 5/6 Pris: 500 Casall 1627 high impact performance Godt justerbar bh som sitter godt. Karakter: 5/6 Pris: 499 Carite sport, dess: 3498 Enkel og uten finesser, men veldig god å ha på. Karakter: 4/6 Pris: 320 Röhnish cross bra Denne er helt ok, men ikke så mye mer. Karakter: 3/6 Pris: 300 Stay in place supersport Denne sitter godt - faktisk litt for godt. Karakter: 3/6 Pris: 352 Casall Underwear Bra dess: 3498 Støtter ikke så godt, men passer for deg som ikke skal hoppe og løpe så mye. Karakter: 3/6 Pris: 399

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media