VIN TIL FUGL: Dagbladets vinekspert, Robert Lie, kommer denne uken med tips til hvilken vin du bør velge til fugl.
VIN TIL FUGL: Dagbladets vinekspert, Robert Lie, kommer denne uken med tips til hvilken vin du bør velge til fugl.Vis mer

Høstens fineste råvarer krever viner med ulike egenskaper

Rødvin til fugl.

(Dagbladet Endelig fredag): Med sommeren på hell og høstsesongen for døren, følger også tilhørende råvarer. Fugl er definitivt en av sesongens høydepunkter.

ROBERT LIE: Dagbladets vinekspert Robert Lie er daglig leder for Bagatelle i Oslo. Lie er fire ganger kåret til Norges beste sommelier (vinkelner), og har som eneste nordmann vunnet et europeisk mesterskap for sommelierer. Han har tidligere vært vinansvarlig ved Restaurant Oscarsgate, Statholdergaarden og seinest Grefsenkollen. Foto: NINA HANSEN Vis mer

Oppdrettsfugl i forskjellige varianter som due og vaktel er stort sett å få tak i hele året, og i tillegg kommer viltfugl som rype og villand utover i sesongen. Felles for disse fuglene er relativt mørkt kjøtt og kraftig egenartet smak.

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn