Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Hotellet er perfekt for par som ønsker å utforske hverandre

Men ikke la deg overtale til å innta frokosten der.

OPPGRADERT: Hotell MacMahon ble totalrenovert i januar, som sørget for en oppgradering fra et trestjerners til et firestjerners hotell.
OPPGRADERT: Hotell MacMahon ble totalrenovert i januar, som sørget for en oppgradering fra et trestjerners til et firestjerners hotell. Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

PARIS (Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

Hotell MacMahon i Paris er perfekt for par som ønsker å utforske både storbyen og hverandre.

Oi, hele taket over senga er jo speilbelagt, utbrøt jeg begeistret da vi åpnet døra til hotellrommet vårt.

GOD BELIGGENHET:  Hotellet er perfekt for par som vil utforske Paris, og hverandre, skriver anmelderen.
GOD BELIGGENHET: Hotellet er perfekt for par som vil utforske Paris, og hverandre, skriver anmelderen. Vis mer

- Hvorfor tror du ellers jeg bestilte på dette hotellet, svarte mitt reisefølge.

Rikelig med speil Etter å ha bodd på en rekke hotellrom som manglet speil i helfigur - noe som er direkte krise når en kvinne skal kle seg - var det en lettelse endelig å kunne iaktta seg selv fra alle kanter.

Speil var det i det hele tatt rikelig av både i tak, på vegger og på baderommet. Plysj på veggene og lampettene, lysekrone i taket og tunge mørkelilla gardiner bidro til å sette et sensuelt preg på soverommet.

Badet var på sin side fancy og ultramoderne, faktisk såpass moderne at vi slet litt med å forstå hvordan alle de ulike vannuttakene i dusjen og badekaret fungerte.

Totalrenovert Hotell MacMahon ble totalrenovert i januar, som sørget for en oppgradering fra et trestjerners til et firestjerners hotell.

Resultatet er blitt et innbydende og stilrent lite hotell, som er tilrettelagt for at man skal kunne trekke seg tilbake fra storbyens larm.

Rommene er lydisolerte, og vi hørte verken noe fra naborommene eller trafikken utenfor - der handlegata Champs Elysee og turistattraksjonen Triumfbuen ligger bare et steinkast unna.

Varierende standard Tatt i betraktning at hotellstandarden i Paris er svært varierende, og man gjerne må høyt opp i pris for å finne noe som holder et visst nivå, er dette et godt kjøp.

Men pass på å booke hotellet i god tid i forveien - og gjør det på nettet. Vi betalte i underkant av 5000 kroner (630 euro) for tre netter.

Hotellrommet vårt, et deluxe rom med king-size bed, kostet tre ganger så mye for gjester som dropper innom. Og vel er det et kult hotell, men det kan definitivt ikke tilby luksusen man ville forvente til den prisen.

Unngå frokosten La deg ikke overtale til å innta dagens første måltid i den stilige kafeen vis-à-vis, som serverer hotellgjestene frokost fra 10 euro (enkel meny) til 25 euro (full buffé).

Maten er absolutt ikke verdt pengene.

Finn heller en hyggelig pariserkafé som det kryr av i området.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media