Hun fikk «verdens beste jobb» i konkurranse med 17 000 andre. Det reddet henne

Fikk 250 000 kroner for å reise jorda rundt i tre måneder.

DRØMMEJOBBEN: Sorelle Amore fikk 250 000 kroner for å reise jorda rundt i tre måneder. På Instagram kan du se bilder fra jobbreisen hennes. Hun besøkte Skottland, England, USA, Den Dominikanske Republikk, Costa Rica, Bahamas, Kina, Kroatia, Indonesia, Australia og Fiji. Foto: www.instagram.com/sorelleamore/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De aller fleste av oss har på et eller annet tidspunkt drømt om å bare pakke sekken og stikke av.

Om man i tillegg kunne besøkt noen av verdens mest eksotiske steder, og få betalt for det(!), nærmer det seg noe som må kalles en umulig drøm.

Ikke for Sorelle Amore fra Australia.

I vår fikk den reiseglade 28-åringen en e-post fra sin bror der han fortalte om en stillingsutlysning han hadde kommet over.

Han mente denne måtte være midt i blinken for henne, og selv om søknadsfristen bare var 24 timer unna, rakk hun å sende inn en søknad til reiseselskapet 3rd Home som ville at hun skulle dokumentere sine besøk i 12 av deres luksushjem.

Se video øverst i saken.

Etter knivskarp konkurranse med 17 000 andre søkere, var hennes fotoerfaring og aktive kampanje for å sanke stemmer nok til at hun fikk jobben.

- Jeg gråt

Når Dagbladet snakker med henne, har hun kommet hjem etter fullendt oppdrag. Hun forteller at det har vært et minne for livet.

- Hvordan reagerte du da du fikk jobben?

- Jeg gråt. Jeg gråt mye. Det var så mye følelser. Først og fremst sjokk, men også lettelse. Jeg hadde jobbet så hardt for det, og samtidig trengte jeg denne jobben mer enn noe annet. Livet mitt var en katastrofe. Jeg var på et veldig mørkt sted.

Amore forteller videre at hun på daværende tidspunkt bodde på Island. At den kalde mørke vinteren der gjorde henne deprimert, og at denne jobben reddet henne.

- Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og jeg var nesten blakk. Det var en vanskelig tid for meg. Der derfor jeg var så desperat etter å få denne jobben.

LUKSUSBOLIG: Amerikas dyreste eiendom til salgs. For 250 millioner dollar, en sum tilsvarende over 2 milliarder norske kroner, kan den heldige kjøperen sikre seg et hus få andre boliger kan sammenlignes med. Video: Tri-Blend Media. Vis mer

Favoritter

I løpet av de tre månedene hun var på reisefot, har 28-åringen rukket å besøke både Skottland, England, USA (Nashville og Montana), Den Dominikanske Republikk, Costa Rica, Bahamas, Kina, Kroatia, Indonesia, Australia og Fiji.

Selv plukker hun ut tre som sine absolutte favoritter.

- Jeg elsket det turkise vannet og de svømmende grisene på Bahamas, herskapshuset med 12 soverom og en betjening på åtte personer på Costa Rica, og gjestfriheten jeg opplevde i Kina, forteller hun.

250 000 i lønn

Mer enn 100 000 personer har fulgt eventyret til Amore på Instagram, og i løpet av de tre månedene hun var på reisefot kunne hun innkassere i overkant av 250 000 kroner i lønn.

Likevel - det er reisen og minnene hun har satt mest pris på.

- Jeg ventet virkelig ikke at reisen skulle bli så fantastisk som den ble. Jeg visste ikke engang at slike steder eksisterte. Det var mitt livs store eventyr, og noe jeg kommer til å minnes og fortelle om så lenge jeg lever.

Hun har forståelse for at andre kanskje blir misunnelig på henne, men kommer samtidig med noen råd til alle de som også har en drøm de jager.

- Skriv ned målene dine! Det handler bare om fokus, hardt arbeid og å huske at ingen drømmer er umulige.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer