- Husk å ha sex i alle rom i huset

Og 19 andre råd for å unngå at forholdet ryker under oppussingen.

PRØV DET: Et av ekspertenes råd for at oppussingstiden skal bli vellykket- også for parforholdet- er å ha sex i alle husets rom. ILLUSTRASJONSFOTO: thinkstockphotos
PRØV DET: Et av ekspertenes råd for at oppussingstiden skal bli vellykket- også for parforholdet- er å ha sex i alle husets rom. ILLUSTRASJONSFOTO: thinkstockphotos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppussing i hjemmet kan være ødeleggende for samlivet. Her får du ekspertenes råd for å få forholdet til å vare lenger enn til tapetseringen.

Flere og flere ønsker å sette sitt eget personlige grep i hjemmet. Og da er det ofte et omfattende oppussingsprosjekt som må til.

I gårsdagens utgave av A-magasinet kunne man lese at vi nordmenn bruker 60 milliarder kroner i året på å oppgradere hjemmene våre - og hvilke konsekvenser dette kan ha for samlivet.

En ting er hvis budsjettet er den største bekymringen, men for dere som pusser opp i duo, er det stor sjanse for at samlivet må tåle en støyt. Her gir vi deg ekspertenes råd for dere i parforhold som har planer om å kaste dere ut i oppussingen.

Oppussing kan utfordre maktbalansen Gestalt og familieterapeut Trygve Aase forklarer til Bonytt.no at oppussingsprosjekter vil være en belastning for de fleste, særlig etter en tid.

- I et oppussingsprosjekt settes paret ofte i en stresset situasjon. Mange har ikke vært med på det før, andre er lei før de begynner, pengene renner ut, rot- kaos og skit inntar huset, valg skal gjøres og konsekvenser av valg skal leves med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer