Hva er den beste folke-SUV-en?

Holder norgesfavoritten Toyota Rav4 stand mot Skoda Yeti og Hyundai ix35?

NORGESFAVORITTER: Toyotas RAV4 er en klassiker, men hvordan står den seg mot Hyundai ix35 og Skoda Yeti? Foto: PRODUSENT
NORGESFAVORITTER: Toyotas RAV4 er en klassiker, men hvordan står den seg mot Hyundai ix35 og Skoda Yeti? Foto: PRODUSENT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Vurderer du ny SUV, kommer du ikke utenom Toyota Rav4, Skoda Yeti og Hyundai ix35,  men hvilken er best?

Nordmenn elsker folke-SUV-er og Toyota RAV4 spesielt. Denne crossover-SUV-en har blitt solgt i over 33 000 eksemplarer i Norge siden lanseringen i 1994.

Det vanskelige valget I denne runden har vi altså sammenlignet RAV 4, Skoda Yeti og Hyundai ix35, og vår rangering er som følger:

• Toyota RAV4: Det beste kjøpet RAV4 byr på godt med plass, og den nye 2-liters dieselmotoren kler bilen bra, selv om den foreløpig ikke er å få med automat.

På den negative siden må vi også trekke inn at den trenger turtall ved igangkjøringer. Alternativet er et host, et hark, og den stopper.

Se hvorfor RAV 4 blir testens førstevalg

• Hyundai ix35: Et godt kjøp, med masse utstyr!Koreanerne har gjort det til en god vane å putte på med utstyr du bare kan drømme om hos andre, eller i det minste betale mye penger for, så dette er altså bilen for utstyrsfreaken.

Om noe skal trekke ned på Hyundai iX35, må det være at den nå ser ut som veldig mange andre biler i SUV-klassen, store eller små.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer