- Hva ER dette for noe?

Fra brekninger til jubelrop når vi prøvesmaker salte nyheter.

CHIPSORAMA: Noen nye favoritter, andre skal du være glad for at Dinside har prøvesmakt så du slipper. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE / DINSIDE.NO
CHIPSORAMA: Noen nye favoritter, andre skal du være glad for at Dinside har prøvesmakt så du slipper. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Denne uken ble hundrevis av nye matvarer sluppet i dagligvarebutikkene. Vi har smugsmakt på ferdigmat og godteri før lansering, og nå er vareutvalget snart oppdatert.

Nå har vi altså sett på potetgull, og variasjonene er store. Vi fant spennende nyheter, ulikt noe vi har smakt før,

Best av alt var likevel det aller enkleste: salt potegull fra Maarud og saltede tortillachips fra OldElPaso.

Maaruds Original chips med Havsalt skilte seg imidlertid marginalt ut som hakket bedre enn den andre, og får derfor Best i Test denne gangen.

LES OGSÅ: Vi har smaktestet de nye middagene, og de får fra terningkast 2 til 6

Nye varianter Tre ting skiller seg tydelig ut når vi ser på alle snacksposene. Både Maarud og Kims går for større rifler som skal være ekstra godt egnet til å spise med dip.

Flere av produsentene har også ulike varianter av salt på potetgullet, det er ikke bare "salt" lenger, nå er det rock salt, Himalayasalt og havsalt som gjelder.

Det mest spennende er kanskje Go-Tan-produktene, varianter av reke- og kassavachips med smak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.