Hva gjør den mystiske svarte platen under vasken?

Spørsmålet du ikke visste du lurte på ...

MYSTISK: Hva i all verden er denne svarte platen? Hvorfor sitter den under oppvaskkummen? Foto: BRYNJULF BLIX / DINSIDE.NO
MYSTISK: Hva i all verden er denne svarte platen? Hvorfor sitter den under oppvaskkummen? Foto: BRYNJULF BLIX / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er mye man kan lure på her i verden, også det som ikke er veldig viktig, men som ingen tilsynelatende kan svare på. Det kan også være irriterende.

Spørsmålet fra en i redaksjonen var ganske enkelt: Hva er den godt for, den sorte, asfalt-aktige plata som sitter limt under oppvaskkummen?

Mange av de vi spurte, både fagfolk og legfolk, hadde oppdaget denne, men ingen visste hvorfor den satt der.

Flere av de vi spurte - også fagfolk og leverandører fra VVSbransjen - mente at den ikke hadde noen egentlig funksjon, men at det kunne ha med emballasje og håndtering under produksjon å gjøre. Men sikre var de ikke.

Men en av våre gode kontakter, en konsulent innen byggebransjen, ga seg ikke med ulne svar og kontaktet flere leverandører. Til slutt kom svaret, som var både enkelt og innlysende, når man tenker etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer