Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hver dag skal være en fest med popcorn, kino og en ekstra halvtime oppe om kvelden

Nygifte Eli Kari Gjengedal (43) er ingen streng mor.

PARADISBUKTA: Eli Kari nyter været fra stupebrettet på Bygdøy-stranda. Vinden, skyene, den varme sommeren hun mener vi kommer til å huske for alltid. Foto: NINA HANSEN
PARADISBUKTA: Eli Kari nyter været fra stupebrettet på Bygdøy-stranda. Vinden, skyene, den varme sommeren hun mener vi kommer til å huske for alltid. Foto: NINA HANSENVis mer

(Dagbladet): 12. april i år: Et femtitalls gjester har skvist seg inn i legendariske Little White Wedding Chapel i Las Vegas for å bevitne at Eli Kari Gjengedal gir sitt ja til Tom Saxegaard.

Hun i hvit Marilyn Monroe-kjole, han i lyseblå dress med ruffles («som den i Hangover-filmen»).

Eli Karis bror følger henne de fem skrittene til alteret. Moren på 78 sitter finpyntet i en 60-talls polkadot-kjole. Etter åtte minutter har Halleluja-presten gjennomført vielsen og sendt nygifte og gjester ut for å gjøre klart til neste brudepar. Festen, derimot, varer i tre dager til ende.

- Vi elsker Las Vegas, men hadde ingen forventninger om at så mange skulle ta turen når du ikke er 25 år og jomfru, smiler Eli Kari på en utekafe med glimtvis utsikt over Oslofjorden. Været er varmt, delvis skyet med tiltagende vind.