<strong>RIMELIGE BOBLER:</strong> Prosecco er for mange blitt en «hverdags-Champagne», eller en rimelig måte å drikke bobler på, uten at budsjettet sprekker, skriver vår anmelder. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix
RIMELIGE BOBLER: Prosecco er for mange blitt en «hverdags-Champagne», eller en rimelig måte å drikke bobler på, uten at budsjettet sprekker, skriver vår anmelder. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Hverdagsboblene som slår alle

Prosecco har dunket ut både Champagne og cava på salgsstatistikkene. Vi har testet seks av dem.

Publisert

Italiensk rødvin har lenge vært populært i Norge, og de seinere åra har også de musserende variantene hengt seg på suksessen. Det er da spesielt Prosecco som har slått an og dunket ut både Champagne og cava på salgsstatistikkene.

Prosecco lages nordøst i Italia i de to regionene Veneto og Friuli-Venezia-Giulia. Vinene lages av den lokale gleradruen, og det er spesielt Valdobbiadene-varianten som er mest kjent her i landet. Produksjonsmetoden foregår stort sett på martinottimetoden, som med bruk av trykktanker og kjøleutstyr gir vinene en fersk fruktkarakter.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer