Du leser nå Dagbladet Pluss

- Hvis du bruker dem ukritisk, kan det faktisk gå galt

Slik vurderer ekspertene de 26 mest populære helseappene på markedet.

ENN APP FOR ALT? Helseappene florerer på smarttelefonene. Ekspertene er enige om at de kan ha stor nytteverdi, men understreker at det ikke finnes noen felles ordning for å kvalitetssikre innholdet.
ENN APP FOR ALT? Helseappene florerer på smarttelefonene. Ekspertene er enige om at de kan ha stor nytteverdi, men understreker at det ikke finnes noen felles ordning for å kvalitetssikre innholdet.Vis mer

(Dagbladet): - Medisin- og helseapper følger den generelle tendensen med smarttelefoner. Har vi først en slik, er tilgangen til diverse helseapper så god at vi alle på en eller annen måte har en slik app på telefonen vår, sier stipendiat Hanne Hellerup Eriksen ved Københavns universitet.

Eriksen skriver doktorgradsavhandling om vår bruk av medisinsk teknologi i hverdagen.

Hun understreker at hun ikke kjenner til undersøkelser som viser hvor mange som faktisk bruker helse- og medisinapper, men forklarer at dette er et stort felt.

Forstår sykdommen bedre

Både for Iphone og smarttelefoner med operativsystemet android, finnes et vell av apper som skal hjelpe deg med diagnoser og la deg overvåke egen helse. Blant annet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.