HVA MED SESAMGLASERT POPKORN TIL VINEN? Da tar du 4 ss popkorn, 1 ss sesamfrø, 2 ss pistasjnøtter og 2 ss sukker. Pop popkornkjernene med litt olje (husk lokk!). Smelt sukkeret forsiktig i en stekepanne, ha i sesamfrø og hakkede pistasjnøtter. Vend dette inn i popkornene i en bolle. Dryss på ørlite salt og server. Kilde: Christopher Sjuve. <br>Foto: Lisbeth Michelsen
HVA MED SESAMGLASERT POPKORN TIL VINEN? Da tar du 4 ss popkorn, 1 ss sesamfrø, 2 ss pistasjnøtter og 2 ss sukker. Pop popkornkjernene med litt olje (husk lokk!). Smelt sukkeret forsiktig i en stekepanne, ha i sesamfrø og hakkede pistasjnøtter. Vend dette inn i popkornene i en bolle. Dryss på ørlite salt og server. Kilde: Christopher Sjuve.
Foto: Lisbeth MichelsenVis mer

VINTEST

Hvitvin fra Wachau får toppkarakter

Wachau er på mange måter selve hjertet i Østerrikes vin- produksjon, og en av hovedgrunnene til landets suksess.

Medalje-rabatt på Dagbladet Pluss

Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn