Hvor godt passer dere egentlig sammen? Ta testen

Personligheten deres har alt å si for hvor mye konflikter det blir i forholdet.

IKKE SÅ ULIKE: Etter 22 års samliv holder fortsatt Jacqueline og René Beyer hender ute på gata. De har litt ulikt temperament, han vil gjerne bestemme. Men at de ville bo i Norge, var det tyske ekteparet enige om. Foto: HANS ARNE VEDLOG
IKKE SÅ ULIKE: Etter 22 års samliv holder fortsatt Jacqueline og René Beyer hender ute på gata. De har litt ulikt temperament, han vil gjerne bestemme. Men at de ville bo i Norge, var det tyske ekteparet enige om. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne høstens TV-programmer om giftermål og samliv har fokusert på hvordan personligheten påvirker parforholdet. Og hvor viktig er egentlig personligheten?

- Veldig viktig. Man må ikke være helt like, men jo mer ulike man er, desto mer friksjon blir det i forholdet, svarer psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum, kjent fra NRK-programmet Bør de gifte seg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer