Hvor godt passer dere egentlig sammen? Ta testen

Personligheten deres har alt å si for hvor mye konflikter det blir i forholdet.

IKKE SÅ ULIKE: Etter 22 års samliv holder fortsatt Jacqueline og René Beyer hender ute på gata. De har litt ulikt temperament, han vil gjerne bestemme. Men at de ville bo i Norge, var det tyske ekteparet enige om. Foto: HANS ARNE VEDLOG
IKKE SÅ ULIKE: Etter 22 års samliv holder fortsatt Jacqueline og René Beyer hender ute på gata. De har litt ulikt temperament, han vil gjerne bestemme. Men at de ville bo i Norge, var det tyske ekteparet enige om. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne høstens TV-programmer om giftermål og samliv har fokusert på hvordan personligheten påvirker parforholdet. Og hvor viktig er egentlig personligheten?

- Veldig viktig. Man må ikke være helt like, men jo mer ulike man er, desto mer friksjon blir det i forholdet, svarer psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum, kjent fra NRK-programmet Bør de gifte seg.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer