Hvor mye må du tåle?

Hva gjør du når naboen bråker?

VILL FESTING: Én gang i året må man akseptere at naboen tar'n helt ut, men én gang i måneden er over grensen, mener Huseiernes Landsforbund  Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com
VILL FESTING: Én gang i året må man akseptere at naboen tar'n helt ut, men én gang i måneden er over grensen, mener Huseiernes Landsforbund Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Støy fra naboen er et jevnlig problem for noen, og kanskje spesielt skaper naboens festing irritasjon. Spørsmålet er hvor går grensen for hva du må tåle.

- Det vil være individuelt fra forhold til forhold, avhengig av graden og omfanget av festing, og om dette er noe som gjentar seg, forteller jurist hos Trondheim og Omegn Boligbyggelag (TOBB), Anne Berit Strøm, til klikk.no.

Dersom man føler at det er på tide å si ifra, at naboens lyder og aktiviteter blir for påtrengende, mener Strøm det kan være fornuftig å føle seg frem i forhold til om man skal ta direkte kontakt med urokråkene eller ikke.

- Det vil være avhengig av festdelatgerne, om dette er mennesker det går an å snakke til eller om det er en oppgave for politiet.

Hva er din mening om naboens festing? Hvor går grensen, og hva gjør du når bråket eskalerer? Bli med i vår spørreundersøkelse.

Én skikkelig fest i året - En skikkelig fest i året er en menneskerett, men dersom det skjer hver måned er det mer enn hva skal måtte tåle. Det handler jo om å ta hensyn til sine omgivelser, sier advokat i Huseiernes Landsforbund, Anders Leisner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer