Hvorfor er disse hotellgjestene upopulære?

Trodde du hotellgjester er like? Ikke etter å ha lest dette.

Mest populære: Nordmenn oppfører seg bra på hotell, men finnene er flinkere enn oss til å invitere til fest, mener norske hotelleksperter.  Foto: Odd Roar Lange
Mest populære: Nordmenn oppfører seg bra på hotell, men finnene er flinkere enn oss til å invitere til fest, mener norske hotelleksperter. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hotellgjestene er mer forskjellig enn man skulle tro.

Noen stjeler mer enn andre, andre bruker opp varmtvannet, mens noen nekter å sove i dobbeltseng. Her ser du de norske hotellekspertenes erfaringer.

De har jobbet i hotellbransjen i over 100 år til sammen, og selv om hotellene har vært ulike så er hotellerfaringen den samme.

Myter og sannheter - Det er mange myter og sannheter om livet på hotell. Når man har jobbet flere tiår i bransjen så lærer man seg til hvordan gjester fra ulike nasjoner oppfører seg.

- Det gjør det mulig å legge til rette slik at de blir fornøyd, sier Kari Hasselknippe  tidligere salgs- og markedssjef ved Grand Hotel i Oslo.

- Det er forskjell på om gjestene kommer alene eller om de kommer som gruppe. Gruppereisende der mer samkjørte enn individuelle reisende, sier kommunikasjonssjef Siri Løining på The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

Stemning i bussen - Det ser ut som om stemningen i en gruppe setter seg allerede i bussen på vei til reisemålene, sier Øyvind Alapnes, direktør ved hotel  The Edge i Tromsø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer