Hybrid med 362 hestekrefter

Framtidas BMW-sportsbil kommer i salg neste måned.

FRAMTIDA - NÅ: Vi kan skrive under på at BMW i8 er en fin opplevelse på veien. 362 hestekrefter og et forbruk på ned til kvartliteren på mila - det er høyst respektabelt. Og bedre bil å kjøre om natta har vi aldri vært i nærheten av ... Foto: BMW
FRAMTIDA - NÅ: Vi kan skrive under på at BMW i8 er en fin opplevelse på veien. 362 hestekrefter og et forbruk på ned til kvartliteren på mila - det er høyst respektabelt. Og bedre bil å kjøre om natta har vi aldri vært i nærheten av ... Foto: BMW Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

München (DinSide): Etter å ha forsert det første hinderet, som er å krype inn under saksedørene og komme seg på plass i det svært lavt plasserte sportssetet, finner vi oss til rette.

Vi opplever plassen foran som overraskende god.

Bak forsetet derimot, er det såvidt plass til en liten ryggsekk.

Annerledes Det er vårt første møte med innsiden av den nye sportsbilen fra BMW, hybriden i8, og med én gang blir det åpenbart at dette er noe annet enn det BMW har tilbudt oss tidligere.

Interiøret er sporty og moderne, og den kjølige, blå lyssettingen via diskret innfelte LED-striper illustrerer bilens annerledeshet fra første stund.

Uvanlig motorlyd Så setter testføreren fra BMW motoren i gang - og lyden er også annerledes enn noe vi er vant til i denne typen bil: Fra knurring til heftig brumming, det hele med en lett metallisk bismak. Ingen tvil: Dette er en 3-sylindret motor.

Men til tider forstummer den helt - og i8 er plutselig elbil!

Det dreier seg altså om en hybrid. Det kommer vi tilbake til lenger ned.

Først med laserlys Kjøreopplevelsen ble kort, men ga mersmak, selv om vi pent måtte finne oss i å sitte i passasjersetet mens testføreren utnyttet udyrets potensial.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer