Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Hypp på jobb på andre siden av kloden? Du får gratis reise og opphold om du plukkes ut til intervju

Wellington i New Zealand.

TECH-HOVEDSTAD: Wellington, hovedstaden i New Zealand, rekrutterer internasjonal arbeidskraft og inviterer nå 100 interesserte til gratis jobbintervju. Foto: Shutterstock /NTB Scanpix
TECH-HOVEDSTAD: Wellington, hovedstaden i New Zealand, rekrutterer internasjonal arbeidskraft og inviterer nå 100 interesserte til gratis jobbintervju. Foto: Shutterstock /NTB Scanpix Vis mer

New Zealands hovedstad Wellington er på jakt etter nye ansatte, og strekker seg langt for å friste de beste kandidatene.

Er du villig til å komme på jobbintervju, spanderer byen både reise og opphold, med en lite ferie på kjøpet.

Wellington er kjent som Sør-Stillehavets teknologiske hovedstad, og vil gjerne beholde posisjonen og satser derfor videre på framtidsrettet innovativ teknologi.

Nå skal 100 kandidater inviteres for å besette flere nye jobber. Og, alle utgifter - med unntak av mat og drikke - i forbindelse med jobbintervjuene dekkes av kampanjen «LookSee Wellington», skriver Business Insider.

Oppholdet vil bestå av fire dager med intervjuer, skriver selskapet bak tiltaket. Jobbrekrutterings-kampanjen er et samarbeid mellom Wellingtons regionale utviklingsbyrå (WREDA) og Workwhere New Zealand, et privat firma som spesialiserer seg på global rekruttering av arbeidskraft til tech-industrien.

Du har frist på deg til 20. mars med å registrere interesse. Blir du plukket ut til intervju, blir du invitert til Wellington i begynnelsen av mai.

Her kan du registrere din interesse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media