TECH-HOVEDSTAD: Wellington, hovedstaden i New Zealand, rekrutterer internasjonal arbeidskraft og inviterer nå 100 interesserte til gratis jobbintervju. Foto: Shutterstock /NTB Scanpix
TECH-HOVEDSTAD: Wellington, hovedstaden i New Zealand, rekrutterer internasjonal arbeidskraft og inviterer nå 100 interesserte til gratis jobbintervju. Foto: Shutterstock /NTB ScanpixVis mer

Hypp på jobb på andre siden av kloden? Du får gratis reise og opphold om du plukkes ut til intervju

Wellington i New Zealand.

New Zealands hovedstad Wellington er på jakt etter nye ansatte, og strekker seg langt for å friste de beste kandidatene.

Er du villig til å komme på jobbintervju, spanderer byen både reise og opphold, med en lite ferie på kjøpet.

Wellington er kjent som Sør-Stillehavets teknologiske hovedstad, og vil gjerne beholde posisjonen og satser derfor videre på framtidsrettet innovativ teknologi.

Nå skal 100 kandidater inviteres for å besette flere nye jobber. Og, alle utgifter - med unntak av mat og drikke - i forbindelse med jobbintervjuene dekkes av kampanjen «LookSee Wellington», skriver Business Insider.

Oppholdet vil bestå av fire dager med intervjuer, skriver selskapet bak tiltaket. Jobbrekrutterings-kampanjen er et samarbeid mellom Wellingtons regionale utviklingsbyrå (WREDA) og Workwhere New Zealand, et privat firma som spesialiserer seg på global rekruttering av arbeidskraft til tech-industrien.

Du har frist på deg til 20. mars med å registrere interesse. Blir du plukket ut til intervju, blir du invitert til Wellington i begynnelsen av mai.

Her kan du registrere din interesse.