Hyttekjøp: Unngå disse tabbene

Lars Kringhaug angrer på at han gjorde den samme tabben som mange andre da han kjøpte seg hytte. Her er ekspertenes tips til hvordan du unngår ekstra kostnader - og fellene du må se opp for.

SOL OG UTSIKT: Solforholdene var viktig for Lars da han var på hyttejakt. At hytta han falt for lå ved Selbusjøen, var et ekstra pluss.I artikkelen er han åpen om de store utfordringene som fulgte med, løsningen er en lærdom for mange. Foto: privat
SOL OG UTSIKT: Solforholdene var viktig for Lars da han var på hyttejakt. At hytta han falt for lå ved Selbusjøen, var et ekstra pluss.I artikkelen er han åpen om de store utfordringene som fulgte med, løsningen er en lærdom for mange. Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer