Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

I denne jobben får man betalt 85 000 kroner i måneden for å bo i luksusvillaer

Smått utrolig utlysning sprer seg rundt i verden. 

<b>FRISTENDE? </b>Tre måneder med luksusreiser. Det tilbys i den spesielle jobbutlysningen.&nbsp;
FRISTENDE? Tre måneder med luksusreiser. Det tilbys i den spesielle jobbutlysningen.  Vis mer

(Dagbladet): Noen jobber har en ekstra bred appell. Forrige uke skrev vi om en statistjobb der man kunne få 4000 kroner dagen for å drikke øl.

Nå lyses det ut en stilling hvor man kan teste luksusvillaer mot betaling.

Alle søkere må være over 18 år, og det kreves selvsagt at man behersker engelsk og er en «excellent» skribent. Man må dessuten ha «evnen til å forstå og verdsette luksus og dele erfaringene dine med verden via blogging og videoblogging».

Du kan ikke ha et rulleblad, du må ha førerkort, og altså være ledig tre måneder fra sommeren.

Ellers er alt som trengs at du sender inn en video på ett minutt hvor du forteller hvorfor du bør få jobben.

I tillegg til at man får rundt 85 000 kroner i måneden, dekkes alle utgifter.

Harper's Bazaar, Elle, og en hel del reisenettsteder har omtalt jobbtilbudet, som har frist torsdag 30 mars.

Det er allerede en del som har lagt igjen beskjed på firmaets Facebook-side om at dette vil være deres aller største drøm.

Firmaet selv skriver at de har fått så mange henvendelser at de bare har mulighet til å svare dem som kommer videre til neste runde, i april.

Firmaet driver med ferieboligutveksling for folk som altså eier luksuriøse hytter. Alle som vil leie en annen feriebolig må også ha en egen som kan leies ut. Men det er altså ikke noe krav for å prøvebo luksushyttene.

Dagbladet skrev i januar om USAs dyreste hjem, som ble lagt ut til to milliarder kroner. Leiligheten var på hele 4300 kvadratmeter i Bel Air, Los Angeles. Leiligheten ligger fortsatt ute.

LUKSUSBOLIG: Amerikas dyreste eiendom til salgs. For 250 millioner dollar, en sum tilsvarende over 2 milliarder norske kroner, kan den heldige kjøperen sikre seg et hus få andre boliger kan sammenlignes med. Video: Tri-Blend Media. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media