I denne landsbyen kan du være i ei uke for å oppleve alle attraksjonene

2500 innbyggere, men har en million overnattingsgjester.

SNØ HELE ÅRET: Snow-Dome i Bispingen har en 300 meter lang bakke for å kjøre slalåm. Foto: BISPINGEN TOURISTIK/SNOW-DOME
SNØ HELE ÅRET: Snow-Dome i Bispingen har en 300 meter lang bakke for å kjøre slalåm. Foto: BISPINGEN TOURISTIK/SNOW-DOME Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En liten landsby i Tyskland med ikke engang 2500 innbyggere, men likevel har Bispingen nettopp feiret en million overnattingsgjester.

Det har en grunn: I Bispingen, som ligger sør av Lüneburger Heide mellom Hamburg og Hannover, finnes det så mange attraksjoner at du kan godt være der i en uke for å oppleve alt.

Det var i begynnelsen av 90-tallet, da Center Parcs åpnet sin ressort «Bispinger Heide» og turismen kom til landsbyen. Badelandet, som du kan besøke uten å overnatte i Center Parcs, er kanskje den morsomste i hele Tyskland.

Morsom kunstig elv Det finnes mange planter, så hele hallen er veldig grønn. Barn og voksne kan ha det gøy på fire forskjellige sklier, i et bølgebasseng, et lagunebasseng, et utebasseng og på en lekeplass.

Høydepunktet er ei kjempelang kunstig elv. Du følger vannet opp og ned, rundt omkring, uten at du kan gjør så mye annet enn kose deg med fosser og bølger.

Selvfølgelig har de også mer avslappende attraksjoner som boblebad eller massasje.

Gøy på gokart bane og i snøen Noen år etter at Center Parcs hadde etablert seg i Bispingen, åpnet «Ralf Schumacher?s Kart & Bowl». De har en gokart bane ute, som er 1000 meter lang og litt mer for viderekomne, og en inne, som er 600 meter lang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer