FLIGHT OF FANCY: Bestiller du «Flights of Fancy»-pakka til Flamingo Air, bør ikke et medlemskap i Mile High Club bli noe problem. Skjermdump: WCPO.COM
FLIGHT OF FANCY: Bestiller du «Flights of Fancy»-pakka til Flamingo Air, bør ikke et medlemskap i Mile High Club bli noe problem. Skjermdump: WCPO.COMVis mer

I dette flysetet kan du ha sex uten at noen forstyrrer

Tilbyr hyrdestunder i lufta med en romantisk ramme.

(Dagbladet):Glem trange toaletter på stappfulle passasjerfly. Du kan ha sex i lufta uten nevneverdige forstyrrelser.

Hvor? I USA så klart.

Det er det Cincinnati-baserte Flamingo Air som tilbyr en flytur du nok mest sannsynlig sent vil glemme.

Med sin «Flights of Fancy»-pakke vil ikke et medlemskap i Mile High Club bli noe problem. For flyselskapet legger nemlig til rette for at du kan ha en riktig så hyggelig hyrdestund høyt oppe i skyene.

2500 kroner Prisen er 425 dollar - snaue 2500 kroner.

For denne summen får du i følge selskapet en én times flytur i en liten kabin bak et forheng der du blir servert både champagne og sjokolade. Piloten skal være veldig diskret.

Flyselskapet ble ifølge Huffington Post startet av en gruppe pilotvenner som for 21 år siden veddet mot hverandre om at de ikke kunne få folk til å betale for en helt lovlig hyrdestund i lufta. Nå har høytsvevende hyrdestundene blitt en suksess.

Flight of Fancy-turene utgjør nesten halve businessen for Flamingo Air.

Kreative i lufta - Jeg har fått en høy hæl i øret og en champagnekork skutt i bakhodet, og takk Gud for at vi har headset, sier pilot Dave MacDonald til TV-kanalen WCPO, og bedyrer at det som skjer bak gardina er noe han ikke har noe med.

Skal vi tro piloten blir likevel folk riktig så kreative på den lille plassen de har bak forhenget i småflyet.

Flyselskapet klarer å få unna åtte turer hver dag.

Kvinner i flertall Du lurer kanskje på hvem som bestiller?

Medeier Sharon McGee forteller til WCPO at 90 prosent av turen som bookes, blir booket av kvinner.

FLYTUR: Du blir servert både champagne og sjokolade bak forhenget så dere kommer i riktig stemning. Skjermdump: WCPO.COM
FLYTUR: Du blir servert både champagne og sjokolade bak forhenget så dere kommer i riktig stemning. Skjermdump: WCPO.COM Vis mer

- Noen forsøker å få en ny gnist i forholdet, mens andre forsøker å redde ekteskapet, sier hun.

For et par ble turen også riktig så minneverdig:

- De hadde en fantastisk tur, det var om sommeren tror jeg. Da de kom tilbake året etter hadde de med en liten gutt de fortalte hadde blitt unnfanget om bord på flyet, humrer McGee.

Bestiller du en tur, kan du selv bestemme ruta hvis det er spesifikke landemerker du ønsker å fly over.

Godt marked Det er forøvrig ikke så rart at selskapet går bra.

En undersøkelse fra i fjor avslører ifølge Huffington Post, at så mange som 95 prosent av alle reisende drømmer om å bli medlem av den beryktede Mile High Club - som altså dreier seg om å ha sex i lufta.

20 prosent svarte at de allerede var medlem.