I hvilket land får du mest igjen for pengene i ferien?

Send inn spørsmål til Dagbladets reiseeksperter.

REISEEKSPERTPANEL Lege Gunnar Hasle fra Reiseklinikken i Oslo, redaktør i Reiselyst Torild Moland, seniorrådgiver i Forbrukerrådet Elise Marie Korsvik, og flykaptein i SAS Knut Berger, vil framover svare på spørsmål fra Dagbladets lesere. Foto: HANS ARNE VEDLOG
REISEEKSPERTPANEL Lege Gunnar Hasle fra Reiseklinikken i Oslo, redaktør i Reiselyst Torild Moland, seniorrådgiver i Forbrukerrådet Elise Marie Korsvik, og flykaptein i SAS Knut Berger, vil framover svare på spørsmål fra Dagbladets lesere. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fra i dag kan du sende inn spørsmål til Dagbladets reiseeksperter.

(Dagbladet): Lurer du på om det er smart å ta med barna på safari? Hvorfor du må ta reisevaksine? Hva du har krav på dersom hotellet på drømmereisen ikke har den utsikten du ble lovet? Eller rett og slett hva som skjer når det er turbulens når du er ute og flyr?

Nå har Dagbladet fått sitt eget reiseekspertpanel.

En reiselege, en reisemagasinredaktør, en jurist og ekspert på forbrukerrettigheter, og en flykaptein, står nå klare til å svare på dine spørsmål, slik at du er så godt forberedt som mulig når du skal ut på tur.

Send inn spørsmål Én gang i uka vil én av reiseekspertene gjennom én eller flere saker på Dagbladet.no, gi svar på utvalgte spørsmål fra leserne.Ekspertpanelet består av:

Torild Moland (41) Moland er redaktør i Reiselyst, tidligere Zine travel, noe hun har vært i fem år. Før det reiste hun jorden rundt i egen seilbåt i tre år.

Hun har jobbet som journalist i både NRK og VG, og vært informasjonsrådgvier i WWF.

Moland kan svare på det meste om å reise rundt i verden: Som å reise med barn, om å reise langt avsted til eksotiske reisemål, og generelle og mer konkrete tips om alt fra land til hoteller, uavhengig av hvilke verdensdel du har spørsmål om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer