- I løpet av ti uker mistet jeg ni kilo fett og blodprøvene mine ble normale

Her er 5:2-legens beste fastetips.

FRA 5:2 TIL 6:1: Når du har nådd målvekta bør du klare å holde den ved å gå over til 6:1 - å kutte kalorier bare en dag i uka. Vei deg selv noen ganger i uka, og returner til 5:2 om vekta begynner å gå oppover igjen, råder legen og BBC-profilen Michael Mosley, mannen bak 5:2-dietten. Foto: COLOURBOX
FRA 5:2 TIL 6:1: Når du har nådd målvekta bør du klare å holde den ved å gå over til 6:1 - å kutte kalorier bare en dag i uka. Vei deg selv noen ganger i uka, og returner til 5:2 om vekta begynner å gå oppover igjen, råder legen og BBC-profilen Michael Mosley, mannen bak 5:2-dietten. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - For et par år siden gikk jeg til legen for en rutinesjekk og fikk beskjed om at jeg hadde diabetes og altfor høyt kolesterol. I stedet for å ta medisiner, prøvde jeg å finne ut om det var en annen løsning - og kom over periodisk faste, forteller legen og BBC-profilen Michael Mosley.

Han er mannen som ga opphav til 5:2-begrepet - dietten hvor du faster to dager i uka og spiser som vanlig de øvrige fem.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer