Storbyferie

I morgen er buss, trikk, bane og 47 Oslo-museer gratis

Men du må ha en liten detalj på plass.

ALLE INVITERT: Søndag er det meste av transport, museer og attraksjoner gratis for byens egne borgere. Kommunen, VisitOSLO og Ruter spanderer, og inviterer til «Turist i egen by» for at innbyggerne skal bli bedre kjent med hvilke muligheter byen rommer. Foto: VisitOSLO
ALLE INVITERT: Søndag er det meste av transport, museer og attraksjoner gratis for byens egne borgere. Kommunen, VisitOSLO og Ruter spanderer, og inviterer til «Turist i egen by» for at innbyggerne skal bli bedre kjent med hvilke muligheter byen rommer. Foto: VisitOSLO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bor du i Oslo eller er der ofte? Da har du i morgen en strålende anledning til å bli bedre kjent med byen - og dens mange attraksjoner.

Oslo kommune, VisitOSLO, byens museer og Ruter går nemlig sammen om å arrangere «Turist i egen by». Billettørene i museene får fri, inngang er gratis. Det samme gjelder flere attraksjoner, og å kjøre trikk, bane, båt og buss i regi av Ruter blir også gratis - så sant du har hentet ut et eget pass som du får - også det gratis selvsagt - på Oslo Visitor Centres kontor i den gamle Østbanehallen.

Bedre kjent med byen

47 museer og andre attraksjoner byr på gratis inngang hele søndagen.

- Turist i egen by gir oss alle en fantastisk mulighet til å bli enda bedre kjent med byen vår. Ta med venner og familie på en spennende søndagstur! Kanskje du skal besøke en plass du aldri har vært før? sier ordfører Marianne Borgen.

Og kanskje er det slik at du mer eller mindre daglig spaserer forbi instituasjoner og lurer på hva som befinner seg på innsiden? Vel, nå kan du finne det ut.

De mest kjente museene, som Skimuseet i Holmenkollen, Nasjonalgalleriet, Frammuseet på Bygdøy og Nobels fredssenter for å nevne noen få, er med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer