Ida (28) dropper BH og truse

Ida kastet BH-en for mange år sida, og bruker sjelden truse. Nå avslører 28-åringen hvorfor, og hvordan omgivelsene reagerer når de ser henne på gata i gjennomsiktig tøy. Sexologen hyller Idas kroppspositivisme.

VIL VÆRE FRI: Ida er opptatt av kroppspositivisme, og av at folk må være fornøyd med den kroppen de har. Hvis Ida ikke er naken, liker hun å ha på seg lette klær. I denne artikkelen lar hun seg avbilde slik hun trives best. Foto: Joan Pickering
VIL VÆRE FRI: Ida er opptatt av kroppspositivisme, og av at folk må være fornøyd med den kroppen de har. Hvis Ida ikke er naken, liker hun å ha på seg lette klær. I denne artikkelen lar hun seg avbilde slik hun trives best. Foto: Joan Pickering Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer