Ida kvitt magefettet og 45 kilo

Personlig trener Ida Austberg slet med fedme, PCOS og angst. Med enkle grep kvittet hun seg med overflødige kilo. Nå røper hun hemmeligheten, samtidig som professorene og ernæringsfysiologen forklarer hvordan du lykkes med å bli kvitt kroppsfett.

NYTT MENNESKE: Ida før og Ida nå er to forskjellige personer. Det meste er endret i livet hennes. I denne saken får du hennes og ekspertenes beste tips til hvordan du kan bli kvitt de overflødige kiloene raskt. Foto: Privat
NYTT MENNESKE: Ida før og Ida nå er to forskjellige personer. Det meste er endret i livet hennes. I denne saken får du hennes og ekspertenes beste tips til hvordan du kan bli kvitt de overflødige kiloene raskt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer